maandag 11 augustus 2014

Échte post is veel leuker!

Dit motto zorgt ervoor dat ik liever berichtjes stuur via de "ouderwetse" post dan via de mail. Met alle spullen die je tegenwoordig hebt om te knutselen word het voor zowel ontvanger als verzender een feestje.


Hierbij een paar foto's ter inspiratie want: échte post is veel leuker!



Het is altijd leuk om een kaartje met een paar vriendelijke woorden te ontvangen. Deze heb ik gemaakt door masking tape met een leuk design over de kaart te plakken. Daar bovenop heb ik een paar stickers geplakt. Zo heb je in een handomdraai een leuke zelfgemaakte kaart om te versturen!

 

Wanneer het gewicht van het kaartje het toelaat, is het leuk om een paar kleine cadeautjes toe te voegen bij je kaart. Voor deze labels heb ik ook weer gebruik gemaakt van masking tape. Binnenkort komt er een tutorial op de blog over het maken van labesl!

 


De kaart of brief en eventuele cadeautjes stop je in een envelop. Met masking tape en eventueel een leuke stempel, adresstickers of sluitstickers, maar je daar super snel een waar kunstwerkje van. Leuk om te maken én een feestje op de mat van de ontvanger!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten